MARROL'S BOUTIQUE HOTEL BRATISLAVA

A Member of the Small Luxury Hotels of the World

Small Luxury Hotels of the World
EnglishSlovenskyDeutschEspañolРусскийItalian

Máme najlepší hotel na svete

Bratislavský Marrol's zvíťazil v súťaži rezervačného portálu Expedia.
Hospodárske_noviny

Bratislava Písal sa rok 2003 a Marrol's Boutique Hotel v Bratislave prvýkrát otvoril brány pre hostí. Pravdepodobne vtedy nikto nepredpokladal, že o osem rokov sa z neho stane najlepší hotel sveta. Dnes je to realita. Generálna manažérka hotela Eva Nagyová si včera slávnostne prevzala ocenenie od Wolfganga Pagla, riaditeľa market managementu pre východnú Európu, Rakúsko a Švajčiarsko spoločnosti Expedia.

"Sme hrdí na to, že ocenenie získal slovenský hotel, hotel v Bratislave a že sme prispeli k upriameniu pozornosti celého sveta na našu krajinu," povedala pre HN Andrea Kováčiková, PR manažérka hotela.

Výhodná poloha
Bratislavský hotel ťaží najmä zo svojho dobrého umiestnenia. Nachádza sa v tichom prostredí pár uličiek od historického centra Bratislavy, neďaleko historickej budovy Slovenského národného divadla, len desať kilometrov letiska a päť minút cesty autom od hlavnej stanice. Pod úspech hotela sa podľa jeho manažmentu podpísal veľkou mierou aj jeho zohratý personál. "Stabilné pracovné zázemie, pravidelné školenia a zdravé pracovné ovzdušie umožňujú zamestnancom, aby sa plne  koncentrovali na poskytovanie xcelentných služieb našim hosťom," dopĺňa Kováčiková. K úspechu Marrolsu podľa nej pomohla aj spolupráca s miestnou pobočkou Expedie, či pamiatkovo chránená budova hotela zariadeného v retro štýle s útulným interiérom.

Lehota ubytovania sa predlžuje
K prvenstvu nepochybne prispela aj hotelová reštaurácia Messina s kuchyňou zo strednej Európy voľne inšpirovaná talianskou gastronómiou. "Poskytovať hos´tom viac, ako môžu očakávať," je podľa Nagyovej filozofia hotela od začiatku jeho pôsobenia až do dnešných dní.
Priemerný čas návštevníkov strávený v hoteli Marrol's sa predĺžil za posledné roky približne o pol dňa. Ako poznamenáva Pagl, práve aj vďaka tejto skutočnosti sa hotelu darí byť úspešným. Aj v súčasnosti má Marrol's naplnené všetky kapacity. Medzi častých návštevníkov patria predovšetkým hostia z Česka, USA, či Veľkej Británie.

Marrol's Boutique Hotel *****, Tobrucká 4, 811 02  Bratislava, tel.:+421 2 577 84 600, fax.:+421 2 577 84 601,  GPS:N48 08.493 E17 06.811, e-mail: rec@hotelmarrols.sk

iPhone