MARROL'S BOUTIQUE HOTEL BRATISLAVA

Small Luxury Hotels of the World
EnglishSlovenskyDeutschEspañolРусскийItalian

Marrol´s Boutique Hotel ako najlepší na svete

Bratislavský hotel vyhral hodnotenie amerického portálu Expedia

Trend restauracie

Prekvapujúci výsledok prinieslo tohtoročné zverejnenie poradia najlepších svetových hotelov, ktoré od roku 2007 zverejňuje americká spoločnosť Expedia. Tá vlastní niekoľko cestovateľských rezervačných portálov a v ponuke má aj 150-tisíc hotelov po celom svete.

650 z nich každoročne zaraďuje do hodnotenia najlepších Insiders' Select. Tento rok jej zákazníci a hodnotitelia vybrali ako najlepší hotel na svete bratislavský Marrol's Boutique Hotel.

Bratislavský tak predbehol hotely veľkých mien v svetových metropolách aj prázdninových destináciách. Z Európy sa pritom v prvej 25-ke umiestnilo len päť hotelov. Na druhom mieste skončil Hotel Al Codega v Benátkach a tretí Hotel Royal Corin z Kostariky. Najúspešnejšie boli ako zvyčajne americké hotely, patria im štyri miesta v prvej desiatke.

Pri určovaní poradia najviac zavážia hodnotenia pol milióna užívateľov rezervačného portálu, ale svoju úlohu zohrávajú aj názory a poznatky odborníkov z Expedie, ktorí porovnávajú napríklad hotely v jednotlivých miestach z hľadiska kategórie aj cien.

Desať najlepších hotelov sveta podľa Expedie:

1. Marrol's Boutique Hotel – Bratislava, Slovensko
  2. Hotel Al Codega – Benátky, Taliansko
  3. Hotel Royal Corin – La Fortuna, Kostarika
  4. Hilton Garden Inn – Aberdeen, Škótsko
  5. Four Seasons Seasons – Miami, USA
  6. Madison Hotel – Hamburg, Nemecko
  7. Element Omaha Midtown Crossing – Omaha, USA
  8. Sonnenalp Resort of Vail Resort of Vail– Vail, USA
  9. Taj Lands End– Bombai, India
  10. Mr. C Beverly Hills– Los Angeles, USA

Prvú stovku hotelov nájdete na stránkach Expedia Insiders' Select.

Marrol's Boutique Hotel *****, Tobrucká 4, 811 02  Bratislava, tel.:+421 2 577 84 600, fax.:+421 2 577 84 601,  GPS:N48 08.493 E17 06.811, e-mail: rec@hotelmarrols.sk

iPhone